Başkanımızdan

Kökleri mazide sağlam bir karakter ile bağlı olan bu millet, gücünü birliğinden, inancından, kültür ve tarihinden almaktadır. Asırlar boyunca adaletle yeryüzünde beklenen olarak varlığını devam ettiren ecdadımızın mirasında, bugün de “ANADOLU” topraklarında yeni vizyonla aynı ruhunu devam ettirmektedir.

“Medeniyet beşiği” olan bu topraklar, kadınların ellerinde bu mirası büyütmüştür. Yönetmeyi, üretmeyi, eğitmeyi, mücadele etmeyi ve yeniden planlama yaparak gelişimin öncülüğünü yapmıştır. Bu sorumluluk “ANA-DOLU” topraklarının vatan oluşundan da, vatan kalışında da Anadolu Kadınının ilmek ilmek emeği, gecelerde göz yaşı, cephanelerde dökülen kanı vardır. Tarihi sorumluluğunun farkında olan kadınlarımız, geleceğin inşası için de ilimle sanatla, eğitimle, sporla, teknoloji ve yönetimdeki emekleriyle, birlikte içindeki gayretleriyle, Vizyoner Kadınlar Derneği çatısı altında bu samimiyet yolculuklarına devam etmektedirler. Vizyoner Kadınlar Derneği, aile başta olmak üzere kadını, çocuğu, evi, eşi ve işi, kısaca hayata dair her şeyi Kendi Öz Değerlerini koruyarak gelişimleri için kararlı bir yolculuk içindedir. Bu kararlılıkla da çalışmalarını, ülkenin her karış toprağında, hatta yurt dışında da devam ettirme azmi içerisindedir.

“İnsanı yaşat ki, Devlet yaşasın!” inancıyla çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Yoluğun, yoksunluğun ve yoksulluğun giderilmesi için tüm gayret ve samimi çabalarla ilk günkü aşk ve azimle yolumuza devam etmekteyiz. Bireysel gelişimini tamamlamış, sorumluluklarının farkında olan, değerlerini koruyan, umudun ve geleceğin planlanmasında aktif görev alan, “2023 Türkiye’sinin oluşturulması için her türlü gayret ve çalışmalarıyla bu millete hizmet etmeyi, yaptığı çalışmalar ile de örnek alınan bir Sivil Toplum Kuruluşu olan Vizyoner Kadınlar Derneği olarak ülkemize ve milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz.

Hz. Mevlana’nın dediği gibi: “Her yerde olmak gibi bir duan varsa, gönüllere gir; çünkü sevenler, sevdiklerini gönüllerinde taşırlar…”

Saygılarımla…

Gülçin Mete